UPPDATERAD: Tävlingen avslutad. Vinn en resa till Åre Sessions med MTV

Vinnare:

Ett stort grattis till Jesper från Stockholm som vunnit resan till Åre Sessions med följande bidrag:

Saker jag är:

23

Stockholmare

Musikerstudent

ComHemkund

Frilansande musiker

Hobbyskidåkare

Pojkvän

Ledig under valborg

VeronicaMaggiofan.

Stort tack till alla ni som deltog i tävlingen och bidrog med fina motiveringar!


I samarbete med MTV ger vi dig chansen att vinna en oförglömlig upplevelse i Åre under valborgshelgen.

Åre Sessions 2017

I priset, för dig och en vän, ingår:

• Festivaltåget till Åre (Utresa från Stockholm fredag 28 April och hemresa måndag 1 Maj)
• Tre hotellnätter (ett dubbelrum på Tott Hotell Åre)
• Liftkort + konsertbiljetter
• Inbjudan till MTVs VIP fest

Artister som kommer att uppträda är bland annat: Veronica Maggio, Little Jinder, The Hives, Hurula, State of Sound, Erik Lundin m fl. Dessutom kommer ett stort antal DJs och klubbar att tonsätta både hotell, barer och utomhusscener under Valborgshelgen.

 

Tävlingen:

För att delta i tävlingen så fyller du i formuläret nedan med en motivering varför just du och din vän ska vinna resan till Åre Sessions 2017!

Tävlingen pågår fr.o.m. 7e april t.o.m. 21e april 2017.

Se fullständiga tävlingsvillkor här.

 

Tävlingen är nu avslutad!

 

Om Åre Sessions:
Åre Sessions är ett helt nytt festivalkoncept där musik- och skidkultur gifter sig lite extra under två dagar, inramad av Åres karaktäristiska miljö och utbud; skidåkning på dagarna, konserter på kvällarna och med aktiviter i hela byn däremellan. Idag avslöjade festivalarrangörerna det första artistsläppet – fyra av den svenska musikscenens absolut främsta namn. Veronica Maggio, The Hives, Little Jinder och Hurula kommer att uppträda på festivalen. Läs mer om Åre Sessions.

 

Om MTV:
MTV som är samarbetspartner till Åre Sessions, är världens främsta varumärke för ungdomar. Med en global räckvidd på över 785 miljoner hushåll är MTV hemmet för milleniumgenerationen, musikfans och artister samt en pionjär i skapandet av innovativa program för ungdomar. MTV både reflekterar och skapar popkultur med sitt prisvinnande innehåll byggt på gripande storytelling, utforskande av musik och aktivism på MTVTV, webben, mobilen och sociala medier. Utanför USA är MTV en del av Viacom International Media Networks, en del av Viacom Inc. (NASQAQ, VIAB, VIA), ett av världens ledande företag i skapandet av program och innehåll för alla plattformar. Mer info om MTV kanalen.

MTV Kill Boring