Vinn biljetter till MTV EMA 2017

Den 12 november arrangeras en av världens största musikgalor, MTV EMA, i London. För 24:e gången kommer MTV EMA att hylla musikåret som gått och bjuda på framträdanden av världens mest populära artister. Nu har du möjligheten att vara där!

 

Tävlingen:
För att delta i tävlingen så klickar du i länken nedan, svara på frågan samt en motivering varför just du och din vän ska vinna en oförglömlig kväll tillsammans med en vän och se MTV EMA 2017 på plats i London!

Till tävlingen!

Tävlingen pågår fr.o.m. 18e t.o.m. 29e september 2017.

 

Om MTV:
MTV är världens främsta varumärke för ungdomar. Med en global räckvidd på över 785 miljoner hushåll är MTV hemmet för milleniumgenerationen, musikfans och artister samt en pionjär i skapandet av innovativa program för ungdomar. MTV både reflekterar och skapar popkultur med sitt prisvinnande innehåll byggt på gripande storytelling, utforskande av musik och aktivism på TV, webben, mobilen och sociala medier. Utanför USA är MTV en del av Viacom International Media Networks, en del av Viacom Inc. (NASQAQ, VIAB, VIA), ett av världens ledande företag i skapandet av program och innehåll för alla plattformar. Mer info om MTV kanalen.