Rom vinnaren är…

Att resa är en stark upplevelse – man planerar in resan sen har man något att se fram emot. Vi på Com Hem tycker att det är kul när vi får tillfällen att tävla ut resor till olika platser där våra kunder/följare kan ta del av detta.

Com Hem till Rom-tävlingen varade i en vecka och vi fick in massor av häftiga bilder och det är verkligen kul för oss att få ta del av era upplevelser.

Denna tävling gjordes i samarbete med Travel Channel och tv-programmet Rev Runs Around The World där Rev Run och hans familj besöker olika platser i världen och en av destinationerna är Rom. Rev Run är mest känd som medlem från den legendariska hiphop-gruppen Run DMC.

Anna Weal som jobbar på Travel Channel ger er inblick i hur denna tanke kom till och lite kul fakta om kanalen Travel Channel som många kanske inte vet om

  1. Varför valde vi att göra en tävling där man kunde vinna en resa till Rom?

I tv-programmet Rev Run’s Around The World, åker Rev Run och hans familj till Rom där dem utforskar staden, tar del av stadens sevärdheter och upplever stadens fantastiska mat. Vi ville erbjuda en liknande upplevelse till kunderna, en minnesvärd upplevelse och det finns inget bättre sätt att verkligen uppleva Rom annat än att få vara där och skapa sin egen känsla! Därför har vi inkluderat en resa som involverar mat, italienska traditioner och annat kul som ger inblick på den italienska kulturen, i synnerhet Rom.

  1. Vad var tanken bakom tävlingen?

Tävlingar som denna ger Travel Channel chansen att synas för våra tv tittare, möjligheten att få upp ögonen för kanalen som en Com Hem kund samt att få jobba ihop och stärka relationen mellan Travel Channel och Com Hem.

Vi vill tacka alla tävlingsdeltagare för ett fantastiskt engagemang och ett STORT GRATTIS TILL VINNAREN Emilia.  Gå in och läs Emilias blogg  http://vadgorceline.vimedbarn.se/

Glöm inte att håll utkik på vår Facebook- sidan, Instagram eller Comhem.se för nästa tävling.