En resa till underbara rom i samarbete med Travel Channel

Tävla och vinn en resa till Rom i samarbete med Travel Channel.

Det enda du behöver göra är att:

 1. Följ oss på instagram @comhemab
 2. Ha ett konto på Instagram med en öppen profil
 3. Lägg upp ditt bästa foto från en minnesvärd resa du har gjort och motivera varför just du ska vinna
 4. Hashtagga inlägget med #comhemtillrom

Ta fram nu din absolut bästa och underbara resebild – det kan vara allt ifrån en bussresa till jobbet eller en tågluff i Europa, till när du backpackade dig genom bortre Asien eller hälsade på brorsan i Simrishamn – och fundera ut en riktigt bra anledning till att du är den som bör vinna den här drömresan!

Resan

Resan gäller för 2 personer med flygbiljetter tur och retur till Rom. Hotellvistelse 4 nätter i dubbelrum med frukost. Matlagningslektion på landsbygden för 2 personer. Espresso- och glassutflykt i Rom för 2 personer. Se tävlingens villkor.

Kommentarer (11)

 • Maria Blomström
  2016-09-05 22:07

  Hejsan…

  Jag har lagt upp en bild på instagram & haschtaggat …
  Det var från vår resa till Stockholm maarten en liten Ö i Västindien…på stranden på Maho Beach landade planen rakt ovanför en…magiskt & häftigt….
  Har länge drömt om att få komma till Rom vore så härligt om jag har turen med mig…

  En solig hoppfull kram från mig

 • Soma Amin
  2016-10-05 18:16

  Trevlig:)

 • Soma Amin
  2016-10-05 18:17

  Hej det va trevligt om jag kunde vinna resan 🙂 vill gärna resa ditt med min sambo 🙂

 • Thessy Olsen
  2016-11-05 10:56

  Hej, jag är kund hos er och vill så gärna vinna denna resan till Rom , hade vart en dröm och går i uppfyllelse jag och min kille jobbar mycket ifrån varandra och detta hade varit den bästa gåvan så vi får lite engentid 😀 jag håller verkligen tummarna och väntar som ett litet barn på julafton 😇 #comhemtillrom 😍

 • Maria Eklund
  2016-14-05 20:11

  Jag gjorde en resa för drygt 1 år sedan med min syster, min svåger och deras 2 barn. Vi reste tilksammans till Japan. Den mest fantastiska resa jag någonsin gjort! Vi reste runt i Japan till bland annat Tokyo, Kyoto och Hiroshima.

  Jag ska gifta mig med min kära sambo den 11 juni 2016 och en resa till Rom vore ju den perfekta bröllopsresan!

 • Per Dahlgren
  2016-14-05 21:52

  Hej.
  Visst är det så att man bara får delta med EN bild? Eller? Det står ju “…din absolut bästa och underbara resebild…”
  Mvh
  Per Dahlgren

 • Per Dahlgren
  2016-15-05 07:21

  Hej,
  Foto hashtaggat!

  Jag skulle gärna vilja vinna resan då en tur till Rom skulle vara en perfekt bröllopsresa då vi snart gifter oss och varken jag eller min blivande fru har varit i Rom men alltid drömt om det.

  Hoppas på tur!
  Med vänlig hälsning
  Per Dahlgren

 • Per Dahlgren
  2016-17-05 11:09

  Och vem vann då???
  Varför svarar ni inte på de tidigare frågorna?

  • Samah
   2016-17-05 15:16

   Hej Per,

   I tävlingsvillkoren står det att vi kommer ut med vinnaren inom 7 dagar – vi kommer sitta idag och titta på det här. Vi håller tummarna :).

 • Per Dahlgren
  2016-17-05 15:42

  Nej. Enligt era tävlingsvillkor: “Vinnaren utses och presenteras senast EN DAG efter avslutad tävling.” Och eftersom ni IGÅR skrev att tävlingen var avslutad och vinnaren utsedd tog jag redan då bort mina bidrag och taggar.

  • Samah
   2016-17-05 15:56

   Hej Per 🙂 Det ska stå tidigast en dag efter avslutad tävling. Om du skickar din motivation plus kort till comhembloggen@comhem.com så tar vi med dig när vi ska välja ut en vinnare. Tack för att du uppmärksamde detta.

Comments are closed.