Den gode dinosauren – en Walt Disney Studios och Pixar Animation film

Den gode dinosaurien är en rolig, hjärtlig och originell berättelse som visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Följ Arlo, en ung dinosaurie som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Pricken. Trots sin imponerande storlek är Arlo rädd för det mesta, men med Prickens hjälp får han ny syn på sig själv och tillvaron. Filmen har erhållit flertalet nomineringar och även vunnit utmärkelser, bland annat för sina visuella effekter.

Du kan nu hyra filmen i Play & Film i TiVo från och med idag, så gör dig redo för lite mys, skratt och ett par lyckotårar.

Så hyr du film i TiVo

Det är enkelt att hyra film i TiVo. Allt går att göra direkt med fjärrkontrollen och kostnaden debiteras på nästkommande faktura. Filmen är tillgänglig i 48 eller 24 timmar, beroende på vilken typ av film du väljer.

Under veckan kommer vi ha en tävling i samband med filmen den gode dinosauren så håll utkik inom de närmaste dagarna här på bloggen och på våra sociala mediekanaler, Facebook och Instagram för mer information om tävlingen.